Ingrediente
Descriere
O mâncare simplă, sățioas și delicioasă. Tot de ce aveți nevoie e cartofi, cașcaval, unt. Pentru umplutură puteți folosi orice topping vă place
Etapele de gătit
pas 1. Alegeți cartofi de aceeași mărime. Se spală, se usucă. Nu se curăță.
pas 2. Se învelește fiecare cartof în folie de aluminiu. Se coc în cuptor aproximativ o oră, depinde de dimensiunea cartofilor. Cartofii copți se verifică cu o scobitoare, trebuie să fie moi.
pas 3. Între timp, se prepară umplutura. Am făcut o salată de castraveți, șuncă, roșii și maioneză. Puteți umplu cu alt topping. Perfect se potrivesc în acest fel de mâncare ciuperci prăjite, brânză de oi și mărar.
pas 4. Cartofii copți nu se scot din folie, se taie cu un cuțit ascuțit.
pas 5. Se pune în mijloc o bucățică de unt și cașcaval ras și se amestecă cu miezul de cartof. Se adaugă sare și piper.
pas 6. Se adaugă umplutura. Se servește caldă. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Batat (cartof dulce) cu pui

Am inceput sa fiu mai atenta la ceea ce mananc, si am exclus multe produse. Am descoperit recent o alternativa cartofilor - batat,...
mai mult...Broccoli si Fasole in Sos de Smantana

Stand intr-o zi la bucatarie, fiind in pana de idei si tot gandindu-ma "Ce prepar astazi?", am facut un experiment in urma caruia...
mai mult...Cartofi prăjiți cu praz, rădăcină de țelină,...

Delicioși
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.