Ingrediente
Descriere
Pelmeni pentru lenesi
Etapele de gătit
pas 1. Tocam carnea, adaugam sare si piper. Prajim ceapa taiata marunt, morcovul dat prin razatoare si rosiile taiate cubulete preventiv curatate de coaja, pina rosiile sunt gata. Adaugam legumele in tocatura si amestecam bine. Pregatim aluatul din oua, apa si faina. Neaparat adaugam ulei de masline, aluatul va fi mult mai elasic. Lasam sa se odihneasca 20 min. Peste aluatul intins in foaie subtire de 1cm grosime, aranjam umplutura pe toata suprafata. Sucim aluatul in forma de rulada, lipim bine marginile. Taiem in bucati de 4 cm.
pas 2. La fundul oalei punem citeva crengute de patrunjel, peste aranjam bucatile, turnam apa pina acoperim pelimenii, saram si fierbem 30 min. Se servesc cu smintina.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Piept de pui învelit în bacon și miere

O combinaţie minunată dintre pui, bacon şi struguri, foarte simplă de făcut . Este delicios și uimitor cât de fraged răm&aci...
mai mult...Costițe de porc picante

Unul din cele mai rapide și sățioase feluri de mâncare, care poate fi preparat cât pentru o cină, atât și pentru...
mai mult...Vițel suculent la cuptor

Încă o cină delicioasă pentru cei leneși.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.