Ingrediente
Descriere
Un desert ușor de preparat, sănătos și savuros. Cel mai important e ca îl pot oferi și băiețelului meu și îl mănâncă cu plăcere!
Etapele de gătit
pas 1. Pregătim merele: Le spălăm, le curățim de coajă și le scoatem cotorul.
pas 2. Punem merele într-un vas termorezistent din sticlă, cu puțină apă la fund și cu capac. Le dăm la cuptorul preîncălzit la 180 C pentru jumătate de oră.
pas 3. Peste merele coapte presărăm scorțișoară și decorăm cu afine ( sau stafide). Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chec pufos cu vișine (de post)

Iata că au venit frigurile și din bucătăriile noastre mai des miroase a copturi. Acest chec pe lângă faptul că e super gusto...
mai mult...Hrişcă cu ciuperci (de post)

Vă propun o reţetă care nu ar trebui să lipsească din meniul nostru,dat fiind faptul că hrişca este "un sac cu vitamine" şi minera...
mai mult...Supă-cremă de mazăre (de post)

O supă ușor de pregătit și delicioasă.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.