Ingrediente
Pește 2 buc.
							Unt 50 g
							Сatel de usturoi 3 buc.
							Condimente  după gust
							Sare  după gust
						Descriere
 Din pacate nu am reusit sa fac o poza cind era mincarea gata, dar credeti-ma ca afost si gustos si frumos. 
  
Etapele de gătit
pas 1. Curatim pestele, il taiem si-i scoatem coloana vertebrala, nu e atit de dificil pe cit pare.
pas 2. Saram, presaram condimente, taiem bucati de un si usturoi.
pas 3. Legam pestele cu ata pe toata lungimea
pas 4. Stringem bine si il punem in multifierbator. Garnitura perfecta sunt cartofii. L-am pregatit la regimul coacere timp de 40 min sau il puteti coace in cuptor timp de 40 min la 200C
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chiftele de peşte în sos de roşii
					Chiftele aromate şi suculente, cu un sos dulce-acrişor, cu note picante.
mai mult...Racituri
					Racituri
mai mult...Macrou la cuptor
					Nu ştiu dacă este vreo reţetă mai uşoară de a pregăti peştele.
mai mult...





						
						
						
						
						
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.