Chiftele de peşte în sos de roşii

Chiftele de peşte în sos de roşii

Autor :

Ingrediente

tocatura de peste 500 g
Ouă 1 buc.
Ceapă 1 buc.
Сatel de usturoi 4 buc.
Sare și piper după gust
Busuioc uscat după gust
Leustean după gust
Roșii 3-4 buc.
Ardei Capia 1 buc.
Frunze de dafin 2 buc.
Pasta de tomate 100 g
Zahăr 2 linguri

Descriere

Chiftele aromate şi suculente, cu un sos dulce-acrişor, cu note picante.

Etapele de gătit

pas 1. Pentru a pregăti chiftelele, se amestecă carnea tocată de peşte cu oul. Jumătate de ceapă şi 2 căţei de usturoi se pisează şi se adaugă în amestecul de carne. Se adaugă 1/2 linguriţă de sare, piper şi alte condimente după gust. Opţional se poate adăuga 50 g parmezan ras. Se modelează chiftelele, cam cât nucile de mari. Se călesc un pic în ulei.

step1

pas 2. Cam aşa arată.

step2

pas 3. .

pas 4. Se pun chiftelele în sos şi se lasă 30 minute la foc mic. Se servesc cu pireu de cartofi. Sunt bune atât calde, cât şi reci. Poftă mare!

step4
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology