Ingrediente
Descriere
Aluat de pizza pe drojdii.
Etapele de gătit
pas 1. Amestecați drojdia cu zahărul și cu puțină făină, apoi cu puțină apă caldă.
pas 2. Lăsați amestecul la crescut timp de 15 minute, apoi adăugați celelalte ingrediente pe rând și frământați un aluat potrivit de tare.
pas 3. Adaugați apa călduță, câtă este necesară pentru ca aluatul să fie elastic, nu prea moale.
pas 4. Aluatul se pune la dospit, la loc cald, ferit de curenți până își dublează volumul. Din aluat se întinde apoi o foaie cu grosimea de maximum 1cm.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Pizza cu bacon și ou

Rețetă simplă de aluat, potrivită pentru diferite toppinguri!
mai mult...Fettuccini homemade

Pastele ca și alte bucate pregătite în condiții de casă sunt foarte gustoase si sănătoase deoarece știm exact ce ingrediente...
mai mult...Lasagna

Sincer nu știu oameni, care nu iubesc lasagna)) Și gustos, și frumos)
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.