Polpette

Polpette

Autor :

Ingrediente

Carne tocată assorti 900 g
Ceapă 1 buc.
Сatel de usturoi 2 buc.
Sare și piper 1 linguri
Făină de grâu 6 linguri
Unt 6 linguri
Lapte 1 l
Nucșoară 0.5 lingurițe
Orez basmati 300 g
Cascaval tare 150 g

Descriere

Este o mincare ce va ajuta sa transformati propria sufragerie in restaurant...

Etapele de gătit

pas 1. Se amesteca bine carne cu ceapa si usturoiul tocate,ouale si se adauga sare,piper dupa gust.

step1

pas 2. Se fac chiftelute si se dau intr-un clocot in apa cu putina sare. Eu am facut 24 bucati,pentru trei forme de lasagna.

step2

pas 3. Se fierbe orezul.Eu am avut din cel portionat si l-am pregatit conform instructiilor de pe cutie. Se pune un strat de orez in vasul termorezistent.Deasupra se aseaza chiftelutele.

step3

pas 4. Se pregateste sosul bechamel: Se caleste faina in untul topit si se adauga treptat laptele,mestecind incontinuu.Se adauga nucsoara,sare si piper dupa gust.Se lasa sa fiarba incet pina se indeseste ca smintina. Se toarna peste chiftelute.Se rade cascaval si se da la cuptorul preincalzit la 180-200 grade pina se rumeneste bine,cam 40 minute.

step4
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Ludmila
    439
    Profil
    2
    Răspuns la comentariu № 1 utilizatorului Svetik :

    MA BUCUR ATIT DE MULT CA ATI INCERCAT,V-A REUSIT SI ATI FOST APRECIATA! BRAVO!

    Adăugat: 16.12.2015 10:38
    Răspuns
  • Svetik
    0
    Profil
    1

    Ceva neobisnuit,sotul a crezut ca am facut lassagna,sa primit de nota 10,mersi

    Adăugat: 13.12.2015 18:56
    Răspuns

Reţete similare

Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology