Ingrediente
Descriere
Încă o cină delicioasă pentru cei leneși.
Etapele de gătit
pas 1. Acestea sunt condimentele pentru carne pe care le folosesc.
pas 2. Amestecăm toate ingredientele uscate cu excepția usturoiului uscat.
pas 3. Adăugăm ulei de olive și usturoi uscat.
pas 4. Carnea o spălăm, o uscăm, o ungem cu amestecul obținut și presărăm cu cimbru.
pas 5. Aranjăm carnea într-un vas, acoperim cu peliculă alimentară și lăsăm la frigider pentru 24 de ore. Ziua următoare punem carnea în pungă pentru copt și lăsăm la cuptorul încălzit la 200 de grade pentru 30 de minute, apoi mărim temperatura la 220 de grade și coacem încă 20 de minute.
pas 6. Eu am copt împreună cu cartofii, am preparat un ”2 în 1”. Sucul cărnii și a condimentelor a transmis un gust picant și fin cartofilor. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Pilaf

Folosind această reţetă, se obţine un orez bob cu bob şi gustos-gustos...
mai mult...Piept de pui cu susan

O reteta un pic mai deosebita de piept de pui...
mai mult...Friptură în ulcea

O friptură aromată direct din cuptor, iar împreună cu murăturile face o combinație nemaipomenită.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.