Piept de Pui in Sos alb cu Broccoli

Piept de Pui in Sos alb cu Broccoli

Ingrediente

Broccoli 1 buc.
Piept de pui 1 buc.
Frișcă 200 ml
Făină de grâu 1 linguri
Ulei 4 linguri

Descriere

Un sos fin si foarte delicios!

Etapele de gătit

pas 1. Pieptul de pui se spala bine si se taie felii.

pas 2. Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei se caleste, pentru ca pieptul de pui sa nu prinda crusta adaugati o lingura de apa si puneti capacul.

pas 3. Faina se desface cu un pic de apa si apoi adaugam frisca, se amesteca bine si se adauga peste pieptul de pui. Apoi condimentam cu sare si piper alb macinat ( sau negru ). Lasati sa dea in 2-3 clocote si luati de la foc.

pas 4. Se desface broccoli in buchetele si se aseazs intr-un bol cu apa rece. Dupa se pune intr-o cratita apa la fiert , se adauga putina sare si cand incepe deja sa fiarba adaugam broccoli, pe care-i fierbem timp de 5-7 minute. Dupa ii punem intr-un bol cu apa rece si gheata pentru a pastra culoarea intensa si proprietatilesale.

pas 5. Dupa ce totul e gata, puteti adauga broccoli in acest sos si sa amestecati, eu i-am servit aparte.

pas 6. Frisca pe care am folosit-o.

step6
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Pelmeni
Pelmeni

O mâncare gustoasă și cunoscută în majoritatea țărilor, însă cu denumire diferită ca de exemplu colțunași cu car...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology