Sos Bolognese

Sos Bolognese

Autor :

Ingrediente

Ceapă 1 buc.
Сatel de usturoi 2 buc.
Ulei 60 ml
Carne tocată assorti 600 g
Sos de rosii 600 ml
Vin alb sec 100 ml
Busuioc uscat 1 lingurițe
Sare 0.5 lingurițe
Piper negru pisat după gust

Descriere

Un sos care poate fi folosit pentru lasagna,cannelloni sau diverse paste...

Etapele de gătit

pas 1. Se curăţă ceapa şi usturoiul,se mărunţesc şi se călesc în ulei.

step1

pas 2. Se adaugă carnea tocată şi se lasă pînă îşi schimbă culoarea.

step2

pas 3. Se toarnă vinul şi se lasă să se evapore.

step3

pas 4. Se adaugă sosul de roşii,sarea şi busuiocul. Daca nu aveti sos gata, pur şi simplu treceţi roşii proaspete prin apă clocotită,decojiţi-le şi mărunţiţi-le cu blenderul.Puteţi folosi şi din comerţ,roşii decojite.

step4

pas 5. Se lasă la foc încet cam două ore,amestecînd periodic. Pentru lasagna şi paste,aveţi grijă să fie mai rar.Dacă e necesar,mai adăugaţi sos de roşii. Pentru cannelloni e mai bine să fie mai scăzut.

step5

pas 6. Puteţi umplea cu el cannelloni

step6

pas 7. sau lasagna... Spor la treabă! Si poftă mare!

step7
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Pilaf
Pilaf

Folosind această reţetă, se obţine un orez bob cu bob şi gustos-gustos...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology