Carne de porc "Acordeon"

Carne de porc "Acordeon"

Ingrediente

Carne de porc 500 g
Condimente pentru carne după gust
Apa minerala 1 l
Sare și piper după gust
Сatel de usturoi 5 buc.
Ceapă 1 buc.
Roșii 2 buc.
Cascaval tare 200 g
Parmezan ras 50 g

Descriere

Pregătită astfel, carnea de porc este perfectă atât pentru o masă de sărbătoare, cât şi pentru o zi obişnuită.

Etapele de gătit

pas 1. Se marinează carnea în apă minerală în care se adaugă condimente pentru carne, sare, piper negru şi ceapă tăiată rondele. Se lasă aşa pentru câteva ore, mai bine o noapte.

step1

pas 2. Se crestează carnea adânc, formând un fel de "acordeon".

step2

pas 3. Se împănează fiecare secţiune cu usturoi zdrobit, o felie de roşie şi caşcaval. Se sărează, piperează şi se presară cu parmezan. Se înveleşte în folie de aluminiu.

step3

pas 4. Se preîncălzeşte cuptorul la 180 grade. Se dă carnea la cuptor pentru 60 minute. Se desface folia şi se mai lasă la cuptor încă 30 minute pentru o crustă aurie.

step4

pas 5. Carnea devine, în două ore la cuptor, suculentă şi aromată. Poftă mare!

step5
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology