Ingrediente
Descriere
Pregătită astfel, carnea de porc este perfectă atât pentru o masă de sărbătoare, cât şi pentru o zi obişnuită.
Etapele de gătit
pas 1. Se marinează carnea în apă minerală în care se adaugă condimente pentru carne, sare, piper negru şi ceapă tăiată rondele. Se lasă aşa pentru câteva ore, mai bine o noapte.
pas 2. Se crestează carnea adânc, formând un fel de "acordeon".
pas 3. Se împănează fiecare secţiune cu usturoi zdrobit, o felie de roşie şi caşcaval. Se sărează, piperează şi se presară cu parmezan. Se înveleşte în folie de aluminiu.
pas 4. Se preîncălzeşte cuptorul la 180 grade. Se dă carnea la cuptor pentru 60 minute. Se desface folia şi se mai lasă la cuptor încă 30 minute pentru o crustă aurie.
pas 5. Carnea devine, în două ore la cuptor, suculentă şi aromată. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Pârjoale de pui

Se pregătesc aceste pârjoale foarte rapid, în schimb se primesc fine, suculente, de se topesc în gură.
mai mult...Pârjoale de casă

Una din bucatele mele preferate din acele făcute de mama.
mai mult...Pui la cuptor

Nemaipomenit de gustos si aromat a fost acest pui. Ingredientele cele mai simple și accesibile tuturor.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.