Ingrediente
Rață mută leşească 1 buc.
Maioneza 200 g
Sare 50 g
Piper negru pisat 30 g
Condimente pentru carne 100 g
Vin 1 l
Descriere
Rețetă simplă şi delicioasă.
Etapele de gătit
pas 1. Eviscerăm rața şi o spălăm bine.
pas 2. Piperăm, sărăm, condimentăm rața şi o ungem cu maioneză.
pas 3. Îmbrăcăm rața pe o sticlă sau borcan umplut pe jamătate cu vin alb sau roşu.
pas 4. Punem rața pe o tavă cu puțină apă. Se coace 1,5 h-2 h la 150 grade şi se fac câteva incizii, apoi pentru rumenire 1 h la 200-220 grade.
pas 5. Scoatem rața şi o plasăm pe platou. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Sarmale ca la bunica

Mici, delicate şi cu un gust divin, cum doar bunica ştia să le facă!
mai mult...Prepelita la Cuptor

Va indemn sa pregatiti aceasta reteta simpla de prepelita la cuptor, o carne cat se poate de fina si savuroasa!
mai mult...Pirjoale "Fiesta"

Pîrjoale delicioase şi uşor de pregătit...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.