Ingrediente
Descriere
Una din bucatele mele preferate din acele făcute de mama.
Etapele de gătit
pas 1. În tocătură se adaugă un ou, sare, piper, se amestecă minuțios cam 4 minute.
pas 2. Formăm viitoarele pârjoale.
pas 3. Făina eu o torn în stanion cu margini formate, e foarte comod, pentru că nu se împrăștie pe toata suprafața mesei și se poate strânge ușor pentru a fi folosită dățile ulterioare la prepararea pârjoalelor.
pas 4. Pârjoalele le înmuiem în făină.
pas 5. Batem un ou, presărăm puțin și înmuiem pârjoalele în el. Prăjim la foc moderat câte 12 minute din fiecare parte.
pas 6. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Lasagna cu vinete

Lasagna este specialitatea mea. Îmi place să o gătesc și să o mănânc ;) O fac destul de des, în special toamna ...
mai mult...Prepeliţe Tabaca

"Tabaca" (denumirea originală Tapaca) vine de la cuvântul "tap", ceea ce în limba georgiană înseamnă "tigaie".
mai mult...Sos Bolognese

Un sos care poate fi folosit pentru lasagna,cannelloni sau diverse paste...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.