Pârjoale de casă

Pârjoale de casă

Autor :

Ingrediente

Carne tocată assorti 400 g
Ouă 2 buc.
Sare după gust
Piper negru pisat după gust
Făină de grâu 2 linguri

Descriere

Una din bucatele mele preferate din acele făcute de mama.

Etapele de gătit

pas 1. În tocătură se adaugă un ou, sare, piper, se amestecă minuțios cam 4 minute.

step1

pas 2. Formăm viitoarele pârjoale.

step2

pas 3. Făina eu o torn în stanion cu margini formate, e foarte comod, pentru că nu se împrăștie pe toata suprafața mesei și se poate strânge ușor pentru a fi folosită dățile ulterioare la prepararea pârjoalelor.

step3

pas 4. Pârjoalele le înmuiem în făină.

step4

pas 5. Batem un ou, presărăm puțin și înmuiem pârjoalele în el. Prăjim la foc moderat câte 12 minute din fiecare parte.

step5

pas 6. Poftă bună!

step6
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Chec de carne
Chec de carne

Este nemaipomenit de gustos, aromat și e sănătos. Oaspeții mei au rămas profund încântați.

mai mult...
Friptură de porc
Friptură de porc

Cu siguranță nu e necesar să fac o mare descriere la acest platou, toți iubesc și uneori duc dorul acestui fel de mâncare. ...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology