Ingrediente
Piept de pui 1 buc.
Ouă 2 buc.
Făină de grâu 4 linguri
Сatel de usturoi 1 buc.
Sare și piper după gust
Mărar după gust
Descriere
Se pregătesc aceste pârjoale foarte rapid, în schimb se primesc fine, suculente, de se topesc în gură.
Etapele de gătit
pas 1. Fileul de pui se taie în cubulețe mărunte.
pas 2. Amestecăm ouăle cu făină. La ele adăugăm carne, usturoi zdrobit, mărari, sare și piper după gust.
pas 3. Folosim o lingură pentru a aranja amestecul pe o tigaie încinsă. Prăjim sub capa, pe foc mic, până obținem o culoare aurie.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Batat (cartof dulce) cu pui

Am inceput sa fiu mai atenta la ceea ce mananc, si am exclus multe produse. Am descoperit recent o alternativa cartofilor - batat,...
mai mult...Pui la cuptor

Nemaipomenit de gustos si aromat a fost acest pui. Ingredientele cele mai simple și accesibile tuturor.
mai mult...Rață la cuptor

Rețetă simplă şi delicioasă.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.