Pârjoale de pui

Pârjoale de pui

Autor :

Ingrediente

Piept de pui 1 buc.
Ouă 2 buc.
Făină de grâu 4 linguri
Сatel de usturoi 1 buc.
Sare și piper după gust
Mărar după gust

Descriere

Se pregătesc aceste pârjoale foarte rapid, în schimb se primesc fine, suculente, de se topesc în gură.

Etapele de gătit

pas 1. Fileul de pui se taie în cubulețe mărunte.

step1

pas 2. Amestecăm ouăle cu făină. La ele adăugăm carne, usturoi zdrobit, mărari, sare și piper după gust.

step2

pas 3. Folosim o lingură pentru a aranja amestecul pe o tigaie încinsă. Prăjim sub capa, pe foc mic, până obținem o culoare aurie.

step3
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Pastramă de pui
Pastramă de pui

Înainte nu-mi plăcea pieptul de pui întreg la cuptor, pentru că nu era niciodată sărat înăuntru, însă cu r...

mai mult...
Lasagna cu vinete
Lasagna cu vinete

Lasagna este specialitatea mea. Îmi place să o gătesc și să o mănânc ;) O fac destul de des, în special toamna ...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology