Ingrediente
Descriere
Prăjitură cu pere caramelizate
Etapele de gătit
pas 1. Se topește 200g de zahăr într-un vas pâna devine de culoarea caramelului. Se adaugă perele curățite și tăiate. Se pune la copt in cuptor la 180 C pentru 30 minute.
pas 2. Se prepară blatul ca pentru pandișpan, se mixează aparte gălbenușurile (cu 80g zahăr si zahăr vanilat) și aparte albușurile (cu 45g zahăr), se amestecă încorporând ușor făina.
pas 3. Se scoate tava din rola si se toarnă aluatul peste perele coapte și se mai lasa la copt înca 30 minute. Când este gata se rastoarna imediat ce se scoate din cuptor.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Mere coapte cu brânză

Soțul meu era încântat de aceste mere, deși de la început se uita la ele destul de sceptic, mai exact se uita s...
mai mult...Biscuiţi de ovăz

Biscuiţi moi, cu un gust intens de cereale...
mai mult...Tartă deschisă de mere

Ingredientele sunt indicate pentru formă de copt de 21 cm
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.