Ingrediente
Descriere
Simplu de gătit, uşor dispare din farfurie...
Etapele de gătit
pas 1. Se curăţă raţa, se taie în bucăţi şi se pune la prăjit într-o tigaie cu ulei de măsline încins şi un praf de sare. Se pune un capac peste tigaie şi se lasă să se înăbuşe la foc mediu. Când s-a rumenit pe o parte, se întorc bucăţile de carne pe cealaltă parte. Se adaugă rizmarinul, usturoiul şi se stropeşte cu 50 ml vin alb.
pas 2. Se acoperă şi se lasă până carnea se rumeneşte şi pe a doua parte, se stropeşte din nou cu restul de vin şi se adaugă apa, apoi se acoperă şi se lasă la fiert. Când e aproape gata se ia capul şi se mai lasă un pic la foc.
pas 3. Are un gust...mmmmmmm...delicios!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Piept de pui fraged în crustă

Este o rețetă foarte ușor de preparat și delicioasă. Pieptul de pui se primește foarte crocant la exterior și fraged pe interior. ...
mai mult...Piept de Pui in Sos alb cu Broccoli

Un sos fin si foarte delicios!
mai mult...Prepeliţe Tabaca

"Tabaca" (denumirea originală Tapaca) vine de la cuvântul "tap", ceea ce în limba georgiană înseamnă "tigaie".
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.