Ingrediente
Descriere
E o reţetă destul de uşoară, chiar dacă sperie la prima vedere.
Recomand crapul cu greutatea optimă de 2,5 kg.
Etapele de gătit
pas 1. Se curăţă peşteşe de solzi şi măruntaie, se spală bine şi i se scoate şi se jupoaie de piele, începând de la aripioare, folosind un cuţit bine ascuţit. Aripioarele, coada şi capul nu se taie de piele.
pas 2. Ceapa se căleşte în ulei. Miezul de pâine se înmoaie în lapte.
pas 3. Carnea se alege de oase şi se trece de 2 ori prin maşina de tocat, la fel şi ceapa călită, miezul de pâine scurs bine. Se adaugă sare,piper,ouă. Se amestecă bine.
pas 4. Se face o chiftea mică, se prăjeşte şi se gustă. La necesitate, se mai adaugă sare, piper ân compoziţia de peşte.
pas 5. Se umple pielea carpului cu amestecul de peşte. Opţional, se coase burta.
pas 6. Se coace o oră în cuptorul preîncălzit la 180 grade.
pas 7. Se trece pe un fund şi se lasă să se răcească bine, după care se taie felii. Folosind un poş, se desenează solzii din maioneză.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Rață umplută.

Poate fi servita la o masa de sarbatoare sau la o cina in familie.
mai mult...Hering sărat cu mirodenii

E mult mai bun pregătit acasă.
mai mult...Tilapia la cuptor

Tilapia este un peste de apa dulce, cu un gust rafinat si fraged. Simplu de gatit si destul de nutritiv. Nu necesita nimic special...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.