Ingrediente
Descriere
Desert al copilariei indragit de toti. Un gust inedit ce ne duce pe valuri de amintiri!
Etapele de gătit
pas 1. Se zdrobesc biscuitii si nucile.
pas 2. Intr-un castron se pune la foc laptele si zaharul pana obtinem un sirop.
pas 3. Adaugam untul si amestecam pana se topeste.
pas 4. Adaugam cacao, amestecam cca 1 min la foc mic.
pas 5. Peste aceasta compozitie adaugam biscuitii si nucile bine zdrobite, incorporam bine cu o spatula si stingem aragazul.
pas 6. Intr-o folie de plastic alimentara se presara fulgii de cocos si se aseaza compozitia obtinuta, o modelam in forma de rulou.
pas 7. Dupa ce s-a racit, o lasam la frigider pentru cca 4 ore. Pofta mare sa aveti!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chec fin pe bază de iaurt
Chec pe bază de lapte condensat este, chec pe bază de smântână este, extind această familie cu un chec pe bază de iaur...
mai mult...Biscuiți din turtă dulce
Biscuiți din turtă dulce - Magia sărbătorilor de iarnă!
mai mult...Salată de fructe și înghețată "Sanda&qu...
Desert rapid și sănătos.
mai mult...




Arata extraordinar de bine Mariana ,la fel si prezentarea .Bravoo
!
Adăugat: 02.11.2015 22:01foarte bine venita reteta, chiar ieri ma gindeam la acest deliciu
Adăugat: 02.11.2015 11:42