Ingrediente
Frunze mixte de salata 400 g
Căpșune 150 g
Brânză feta 80 g
Fulgi de migdale 1 lingurițe
Otet balsamic de citrice 1-2 lingurițe
Descriere
O salata rapida si foarte sanatoasa
Etapele de gătit
pas 1. Frunzele de salata si capsunele se trec printr-un jet de apa. Apoi aranjati ingredientele dupa preferinta intr-un bol sau pahare. Consumati salate pentru vitamine, minerale, substante nutritive, fibre atit de necesare organismului nostru.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Salată ”Cezar”

Există numeroase variante ale acestei salate. Eu l-am gustat în diverse localuri și adunând detalii am ajuns la un num...
mai mult...Salată cu portocală şi bastonaşe de crab

Cît de ciudată n-ar părea combinarea ingredientelor din această salată, totuşi se obţine un gust neobişnuit cu note de citri...
mai mult...Salată de ciuperci în stil unguresc

Simplu și ușor de făcut, perfectă ca aperitiv pentru o masă festivă.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.