Ingrediente
Descriere
Aromat şi plin de vitamine, se pregăteşte repede şi vă salvează când vă vin oaspeţii pe neprins de veste.
Etapele de gătit
pas 1. Untul moale se freacă cu zahărul şi zahărul vanilat, apoi se adaugă ouăle. Se omogenizează şi se încorporează făina amestecată cu praful de copt, amestecând cu o furculiţă cât puteţi. În final, frământaţi repejor cu mâinile, dar nu exageraţi.
pas 2. Se înveleşte cu folie alimentară şi se pune în frigider pentru o oră.
pas 3. Tava se tapetează cu hârtie de copt. Cu 3/4 se tapetează forma, ridicând şi pe pereţi. !/4 se lasă pentru decor. Se înfige cu o furculiţă şi se coace 10 minute în cuptorul preîncălzit la 180 grade.
pas 4. Pentru umplutură se folosesc orice fructe vă plac - caise, piersici, zmeură, vişine, cireşe, ba chiar şi brânză dulce de vaci. Se decorează cu aluatul rămas.
pas 5. Se mai coace încă 40-50 de minute. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Tartă cu mere, scorțișoară și ghimbir

O tartă de poveste cu mere, scorțișoară, ghimbir . Mențiuni: Culoarea cafenie este dată de făina de semințe de struguri.
mai mult...Cupcakes cu ciocolata!!!

Sunt perfecte pentru o zi de sarbatoare mai ales la zilele de nastre a copilasilor!!!
mai mult...Chec cu lapte condensat şi vişine

Îmi place acest chec pentru simplitate, gust şi textură.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.