Ingrediente
Descriere
Etapele de gătit
pas 1. Am luat un batat mai mare, si l-am taiat felii.
pas 2. Am pus toate feliile intr-un vas, am adaugat putin ulei de masline, sare, piper si condimentele dupa gust.
pas 3. I-am pus in rola pentru 30 de minute (pana au fost practic gata)
pas 4. In timp ce se cocea cartoful dulce, am prajit in tigaie wok practic fara ulei (am pus 0,5 lingurite de ulei de masline) carnea tocata de pui, si am condimentat-o dupa gust (am pus ceapa, cateva feluri de piper si un asorti de condimente pentru carne)
pas 5. Am pus intr-o caserola din sticla carnea, cartofii si putin cascaval, si am tinut inca 5 minute in rola.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Basturma - muşchi de vită în crustă de cimbr...

Basturma e un fel de carne crud uscată, populară în ţările fostului Imperiu Otoman.
mai mult...Piept de pui cu migdale (pollo con mandorle)

Am mâncat prima dată piept de pui cu migdale în Italia,într-un restaurant chinezesc. Am rămas atat de impresiona...
mai mult...Vițel suculent la cuptor

Încă o cină delicioasă pentru cei leneși.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.