Ingrediente
Descriere
Când eram eu mică, la magazine se vindeau mici bezele în formă de floricele) Ce-i drept, erau de diferite culori nu prea apetisante, însă mereu atât de proaspete și gustoase... în copilărie totul era gustos...
Etapele de gătit
pas 1. Albușurile răcite se bat cu pudra de zahar care se adaugă treptat, până se formează o spumă densă. Spuma drebuie să fie bătută foarte bine, astfel încât la întoarcerea vasului ea să rămână pe loc.
pas 2. Tava se acoperă cu hârtie de copt și se formează bezelele. Eu folosesc o lopățică.
pas 3. Se coace la temperatura de 100 de grade aproximativ 1,5 ore. Serviți cu plăcere!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Baniță cu dovleac
Banița este o turtă tradițională bulgărească din aluat foietaj cu diverse umpluturi. Eu am preparat varianta simplificată de baniț...
mai mult...Checuri cu banane
Checuri delicioase la ceai cu gust de banane.
mai mult...Clătite americane - Pancakes
Pancakes sunt clătitele tradiționale americane, au consistență pufoasă și o suprafață aurie uniformă. Se servesc la micul dejun al...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.