Ingrediente
Descriere
Uşor de făcut, rapid se mănîncă, buni pentru orice vîrstă...
Etapele de gătit
pas 1. Se curăţă cartofii, se spală şi se taie jumătăţi sau în patru. Se pun într-un vas şi se amestecă cu ulei, sare, cimbru şi usturoi.
pas 2. Se aşează în tava tapetată cu hîrtie de copt sau unsă bine cu ulei. Dacă nu aveţi usturoi granulat, puteţi folosi 2-3 căţei de usturoi necurăţat. Se acoperă cu folie de staniol.
pas 3. Se dau la cuptorul preîncălzit pentru vreo 25 minute, apoi scoateţi folia şi-i mai lăsaţi să se rumenească. Se servesc ca garnitură, cu salată sau cu ce vă place. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Vinete Parmigiana

Rapid, gustos şi săţios! Dacă vă place combinaţia de vinete şi roşii, trebuie să încercaţi această reţetă.
mai mult...Mere coapte cu scorțișoară

Un desert ușor de preparat, sănătos și savuros. Cel mai important e ca îl pot oferi și băiețelului meu și îl mănâ...
mai mult...Asparagus cu unt, usturoi si lămâie

Asparagusul sau Sparanghelul se consideră o legumă regală, iar această rețetă este una dintre cele mai delicioase și sănătoase !
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.