Ingrediente
Mere 7 buc.
Nuci 80 g
Gem de visine 2 linguri
Zahar pudra vanilat 1 lingurițe
Descriere
Un desert uşor, ce poate fi servit în orice moment al zilei si al anului, chiar și în post.
Etapele de gătit
pas 1. Se spală merele, se curăţă de seminţe.
pas 2. Se aşează într-o tavă tapetată cu hîrtie de copt (astfel sucul ce se va scurge din mere nu se va arde de tavă) şi se coc în cuptorul preăncălzit la 180 grade, aproximativ 30 minute (în dependenţă de mărimea merelor).
pas 3. Se amestecă nuca cu dulceaţa.
pas 4. Se umplu merele şi se presară cu zahăr pudră. Desertul e gata!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Cornuri cu vișine

Cornurile după această rețetă se primesc foarte pufoase. Ele cresc văzând cu ochii.
mai mult...Biscuiţi de ovăz

Biscuiţi moi, cu un gust intens de cereale...
mai mult...Inele cu nuci

Nişte prăjiturele numai bune pentru sărbătorile ce vin.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.