Ciorbă cu fasole şi fidea

Ciorbă cu fasole şi fidea

Autor :

Ingrediente

Fasole alba uscata 1 pahar
Fidea 100 g
Ceapă 1 buc.
Morcov 1 buc.
Roșii 2 buc.
Ardei dulce 1 buc.
Ulei 3 linguri
Sare după gust
Mărar după gust
Borș acru după gust

Descriere

E ciorba ce o făcea bunica şi mama în perioadele de post...e un gust din copilărie care sper să vă placă.

Etapele de gătit

pas 1. Fasolea se spală şi se lasă la înmuiat (cel mai bine pe noapte). Se pune la fiert, iar cînd începe a fierbe, se schimbă apa. Procedura se repetă încă o dată. Se lasă apoi la foc mic pînă sunt gata.

step1

pas 2. Legumele se călesc în ulei.

step2

pas 3. Se adaugă legumele călite în vasul cu fasole, apoi şi fideaua şi mărarul tocat. Se adaugă sare după gust şi se acreşte. Se lasă pe foc pînă e gata fideaua.

step3

pas 4. Se serveşte caldă sau rece. E delicioasă cu pesmeţi şi un ardei iute. Poftă mare!

step4
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology