Ingrediente
Descriere
E ciorba ce o făcea bunica şi mama în perioadele de post...e un gust din copilărie care sper să vă placă.
Etapele de gătit
pas 1. Fasolea se spală şi se lasă la înmuiat (cel mai bine pe noapte). Se pune la fiert, iar cînd începe a fierbe, se schimbă apa. Procedura se repetă încă o dată. Se lasă apoi la foc mic pînă sunt gata.
pas 2. Legumele se călesc în ulei.
pas 3. Se adaugă legumele călite în vasul cu fasole, apoi şi fideaua şi mărarul tocat. Se adaugă sare după gust şi se acreşte. Se lasă pe foc pînă e gata fideaua.
pas 4. Se serveşte caldă sau rece. E delicioasă cu pesmeţi şi un ardei iute. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Gulaş unguresc

Reţeta clasică a gulaşului unguresc.
mai mult...Borș verde

Borș verde sau supă de măcriș – fel de mâncare care se asociază cu primăvara și primele verdețuri. Vă propun rețeta b...
mai mult...Fasole bătută

O mâncare tradițională delicioasă și o sursă excelentă de proteine, fibre și carbohidrați complecsi, cu multe beneficii pent...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.