Ingrediente
Descriere
Dacă pîna acum biscuiții mei favoriți erau cei cu smîntînă, acum sunt "trandafiri cu brînză"
Etapele de gătit
pas 1. Amestecăm untul de temperatura camerei cu zahărul, zahărul vanilat, brînzică.
pas 2. Adăugăm gălbenușul
pas 3. Adăugăm o linguriță de coajă de lămîie și portocală. Folosesc așa răzătoare.
pas 4. ...
pas 5. Se amestecă faina cu praful de copt și se adaugă la amestecul de brânză de vaci. Framantăm un aluat moale, îl învelim în folie și-l lăsăm pentru o oră în frigider.
pas 6. Întindem aluatul într-o foaie cu grosimea de 1 cm. Cu păharul decupăm cercuri.
pas 7. ...
pas 8. Suprapunem cercurile.
pas 9. Acum rulăm.
pas 10. ...
pas 11. ...
pas 12. Tăiem rulourile în jumătate și formăm trandafirii. În dreapta pînă la formare și în stînga trandafirul gata
pas 13. Aranjăm trandafirii în tava tapetată cu hîrtie de copt.
pas 14. Se coc timp de 20 min în cuptorul încins la 180C
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chec pufos cu smântâna

Eu coceam și torturi, și mă chinuiam cu diferite tipuri de aluat, însă când venea vorba de checuri pentru mine era mer...
mai mult...Cupcakes cu ciocolata!!!

Sunt perfecte pentru o zi de sarbatoare mai ales la zilele de nastre a copilasilor!!!
mai mult...Biscuiţi de ovăz

Biscuiţi moi, cu un gust intens de cereale...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.