Brânzoaică regală

Brânzoaică regală

Autor :

Ingrediente

Unt 120 g
Făină de grâu 250 g
Zahăr 250 g
Praf de copt 1 lingurițe
Brânză 5% 200 g
Ouă 3 buc.
Brânză de vaca 18% 400 g
Zahăr vanilat 3 buc.

Descriere

Nu voi descoperi America cu această rețetă, simplu o voi reîmprospăta în memoria amatorilor de brânză)

Pentru o formă de 24 cm vom avea nevoie de :

Pentru aluat: 120 gr. de unt, 200-250 gr. de făină, jumătate de pahar de zahar, 1 linguriță de praf de copt.

Pentru umplutură de brânză: 200 gr. de brânză de vaci cu 5% grăsimi, 400 gr. de brânză de vaci cu 18% grăsimi, 3 ouă, un pic mai puțin de jumătate de pahar de zahar, 3 pliculețe de zahar vanilat.

Etapele de gătit

pas 1. Brânza se amestecă cu zahar și ouă. Eu folosesc un blender pentru a obține o masă aproape omogenă.

step1

pas 2. Untul rece se dă prin rozătoare, se amestecă cu zahar și făină cu praf de copt. Cu ajutorul furculiței fărâmițăm masa.

step2

pas 3. Acoperim fundul formei de copt cu hârtie de pergament, iar peste ea punem 2/3 din untul fărâmițat.

step3

pas 4. Adăugăm umplutura de brânză.

step4

pas 5. Presărăm deasupra untul fărâmițat rămas.

step5

pas 6. Lăsăm prăjitura în cuptorul încălzit la 180 de grade pentru 1 - 1.20 ore (în dependență de cuptor).

step6
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Pandişpan clasic
Pandişpan clasic

Un blat care poate fi îmbrăcat în orice fel de cremă. Şi chiar dacă se face doar din 3 ingrediente, este blatul care p...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology