Ingrediente
Brânză de vaci 400 g
Faina de grau 1 pahar
Ouă 2 buc.
Zahăr 0.5 pahar
Zahăr vanilat 1 buc.
Praf de copt 0.5 buc.
Sare 0.25 lingurițe
Descriere
Vă prezint rețeta unor papanași foarte gustoși și fini.
Etapele de gătit
pas 1. Ouăle se bat împreuă cu zahărul cu ajutorul unui mixer. Se adaugă sare și vanilie. Amestecul obținut se toarnă în brânză și se omogenizează.
pas 2. Făina se adaugă treptat, pe porții, amestecând continuu, pentru a evita cocoloașe.
pas 3. Se prăjesc pe foc mic cu o cantitate mică de ulei. Se prejăsesc dintr-o parte câteva minute, apoi se întorc, până se rumenesc.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Ouă cu verdețuri și nuci. Fără gluten/za...

Dejun ușor și nutritiv. Fără gluten. Fără zahăr. Fără lactoză.
mai mult...Pate vegetal

Pentru perioada postului şi nu numai vă propun o reţetă de pate vegetal de casă.
mai mult...Turtă dulce

E un aluat perfect pentru modelarea biscuiţilor împreună cu copiii şi pentru a face surprize dulci celor dragi. Aluatul e de...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.