Ingrediente
Descriere
Un aperitiv crocant şi super delicios!
Etapele de gătit
pas 1. Se spală pieptul de pui şi se taie fîşii. Se condimentează cu sare şi piper, apoi se trece prin făină.
pas 2. Se bat ouăle. Se trec fîşiile de carne prin ou, apoi prin fulgii de porumb zdrobiţi un pic.
pas 3. Se pun în tigaia cu ulei încins, întorcîndu-le pe toate părţile pînă se rumenesc frumos. Se scot pe un şerveţel să se scurgă de excesul de ulei. Se servesc calzi sau reci, la dorinţă.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Friptură de porc

Cu siguranță nu e necesar să fac o mare descriere la acest platou, toți iubesc și uneori duc dorul acestui fel de mâncare. ...
mai mult...Polpette

Este o mincare ce va ajuta sa transformati propria sufragerie in restaurant...
mai mult...Salată cu piept de pui şi ananas

O salată minunată ce poate fi servită de sărbători sau în orice zi cînd aveţi nevoie să o faceţi deosebită.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.