Piept de pui în fulgi de porumb

Piept de pui în fulgi de porumb

Autor :

Ingrediente

Piept de pui 1 buc.
Ouă 5 buc.
Făină de grâu 1 pahar
Fulgi de porumb 300 g
Sare după gust
Piper negru pisat după gust

Descriere

Un aperitiv crocant şi super delicios!

Etapele de gătit

pas 1. Se spală pieptul de pui şi se taie fîşii. Se condimentează cu sare şi piper, apoi se trece prin făină.

step1

pas 2. Se bat ouăle. Se trec fîşiile de carne prin ou, apoi prin fulgii de porumb zdrobiţi un pic.

step2

pas 3. Se pun în tigaia cu ulei încins, întorcîndu-le pe toate părţile pînă se rumenesc frumos. Se scot pe un şerveţel să se scurgă de excesul de ulei. Se servesc calzi sau reci, la dorinţă.

step3
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Pârjoale de pui
Pârjoale de pui

Se pregătesc aceste pârjoale foarte rapid, în schimb se primesc fine, suculente, de se topesc în gură.

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology