Ingrediente
Piept de pui 1 buc.
							Ouă 1-2 buc.
							Cascaval tare 120 g
							Făină de grâu 1 linguri
							Sare și piper  după gust
							Bicarbonat de sodiu 1/3 lingurițe
						Descriere
Pîrjoale delicioase şi uşor de pregătit...
Etapele de gătit
pas 1. Pieptul de pui se taie mărunt.
pas 2. Caşcavalul se trece prin răzătoarea cea mică.
pas 3. Se adaugă caşcavalul la carne,ouăle.
pas 4. Se adaugă făina,bicarbonatul. Se pune sare şi piper după gust.
pas 5. Se amestecă.
pas 6. Se înfierbîntă uleiul în tigaie. Se pune cîte o lingură din compoziţie dîndu-le formă. Se lasă pînă se rumenesc,apoi se întorc pe cealaltă parte.
pas 7. Se scot pe un prosop de hîrtie şi se lasă să se răcească.Se servesc atît calde,cît şi rece,ca o gustare,cu salată sau orice garnitură.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Legume cu carne la cuptor
					Pe cât de simplu, pe atât de delicios
mai mult...Lasagna cu vinete
					Lasagna este specialitatea mea. Îmi place să o gătesc și să o mănânc ;) O fac destul de des, în special toamna ...
mai mult...Clătite cu carne
					Pentru o cină, mai deosebită.
mai mult...









						
						
						
						
						
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.