Ingrediente
Piept de pui 1 buc.
Ouă 1-2 buc.
Cascaval tare 120 g
Făină de grâu 1 linguri
Sare și piper după gust
Bicarbonat de sodiu 1/3 lingurițe
Descriere
Pîrjoale delicioase şi uşor de pregătit...
Etapele de gătit
pas 1. Pieptul de pui se taie mărunt.
pas 2. Caşcavalul se trece prin răzătoarea cea mică.
pas 3. Se adaugă caşcavalul la carne,ouăle.
pas 4. Se adaugă făina,bicarbonatul. Se pune sare şi piper după gust.
pas 5. Se amestecă.
pas 6. Se înfierbîntă uleiul în tigaie. Se pune cîte o lingură din compoziţie dîndu-le formă. Se lasă pînă se rumenesc,apoi se întorc pe cealaltă parte.
pas 7. Se scot pe un prosop de hîrtie şi se lasă să se răcească.Se servesc atît calde,cît şi rece,ca o gustare,cu salată sau orice garnitură.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Piept de pui cu migdale (pollo con mandorle)

Am mâncat prima dată piept de pui cu migdale în Italia,într-un restaurant chinezesc. Am rămas atat de impresiona...
mai mult...Piept de pui cu susan

O reteta un pic mai deosebita de piept de pui...
mai mult...Rață la cuptor

Rețetă simplă şi delicioasă.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.