Ingrediente
Descriere
Pentru o cină, mai deosebită.
Etapele de gătit
pas 1. Pregătiți clatite după rețeta preferată.
pas 2. Ceapa se curăță, se taie mărunt și se călește în puțin ulei.
pas 3. Se adaugă carnea tocată și se amestecă bine până își schimbă culoarea.
pas 4. Se adaugă vinul și se lasă la foc mic până scade lichidul. Se pune sare, piper după gust. Se lasă să se răcească.
pas 5. Se pune câte 1-2 linguri de umplutură pe clătite și se rulează.
pas 6. Se așează clătitele într-un vas termorezistent, se rade deasupra unt și se dau la cuptorul fierbinte pentru vreo 10 minute. Se servesc calde cu smântână. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Iepuraş în vin la cuptor

Uşor de făcut şi bun-bun...
mai mult...Chifle ''Romanița''

Extraordinare, asta am observat pe fața piciului când servea cu mare poftă. Cu gust dulce și aromat, aceste chifle sunt f...
mai mult...Chifteluțe italiene

Adorați oare și voi pastele așa cum le ador eu?)
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.