Ingrediente
Descriere
Răcitură făcută cu multă dragoste împreună cu sora mea !
Etapele de gătit
pas 1. Pregătiţi cocoşul, spălaţi-l, tăiaţi-l bucăţi şi puneţi-l într-o cratiţă. Turnaţi apa, astfel încît să fie acoperită carnea de 3-4 degete. Îl puneți la fiert la foc mic, periodic adunați spuma şi grăsimea.
pas 2. Când carnea e aproape fiartă, adăugaţi ceapă, morcov, frunze de dafin, piper boabe, sare și usturoi. Toate întregi.
pas 3. Lăsați să fiarbă la foc mic 2.5 – 3 ore. Apoi scoateţi carnea din bulion.
pas 4. Carnea fiartă se ia de pe os și se pune în farfurii adânci.
pas 5. Se lasă bulionul să se limpezească, se strecoară, se condimentează după gust cu usturoi ras. Se lasă alte 10 minute şi se mai strecoară o dată.
pas 6. Carnea pusă în farfuriile adînci, ornaţi-o cu morcov şi pătrunjel verde, turnaţi bulionul răcit şi daţi-le la rece.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Piept de pui fraged în crustă
Este o rețetă foarte ușor de preparat și delicioasă. Pieptul de pui se primește foarte crocant la exterior și fraged pe interior. ...
mai mult...Raţă cu vin alb şi rozmarin
Simplu de gătit, uşor dispare din farfurie...
mai mult...Piept de Pui in Sos alb cu Broccoli
Un sos fin si foarte delicios!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.