Răcitura de cocoș

Răcitura de cocoș

Ingrediente

Cosoș 1 buc.
Ceapă 2 buc.
Morcov 1 buc.
Сatel de usturoi 6 buc.
Frunze de dafin 2 buc.
Piper negru boabe 10 buc.
Sare după gust
Pătrunjel verde 1 buc.

Descriere

Răcitură făcută cu multă dragoste împreună cu sora mea !

Etapele de gătit

pas 1. Pregătiţi cocoşul, spălaţi-l, tăiaţi-l bucăţi şi puneţi-l într-o cratiţă. Turnaţi apa, astfel încît să fie acoperită carnea de 3-4 degete. Îl puneți la fiert la foc mic, periodic adunați spuma şi grăsimea.

pas 2. Când carnea e aproape fiartă, adăugaţi ceapă, morcov, frunze de dafin, piper boabe, sare și usturoi. Toate întregi.

pas 3. Lăsați să fiarbă la foc mic 2.5 – 3 ore. Apoi scoateţi carnea din bulion.

pas 4. Carnea fiartă se ia de pe os și se pune în farfurii adânci.

pas 5. Se lasă bulionul să se limpezească, se strecoară, se condimentează după gust cu usturoi ras. Se lasă alte 10 minute şi se mai strecoară o dată.

pas 6. Carnea pusă în farfuriile adînci, ornaţi-o cu morcov şi pătrunjel verde, turnaţi bulionul răcit şi daţi-le la rece.

Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Prepeliţe Tabaca
Prepeliţe Tabaca

"Tabaca" (denumirea originală Tapaca) vine de la cuvântul "tap", ceea ce în limba georgiană înseamnă "tigaie".

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology