Ingrediente
Piept de pui 1 buc.
Ouă 1-2 buc.
Cascaval tare 120 g
Făină de grâu 1 linguri
Sare și piper după gust
Bicarbonat de sodiu 1/3 lingurițe
Descriere
Pîrjoale delicioase şi uşor de pregătit...
Etapele de gătit
pas 1. Pieptul de pui se taie mărunt.
pas 2. Caşcavalul se trece prin răzătoarea cea mică.
pas 3. Se adaugă caşcavalul la carne,ouăle.
pas 4. Se adaugă făina,bicarbonatul. Se pune sare şi piper după gust.
pas 5. Se amestecă.
pas 6. Se înfierbîntă uleiul în tigaie. Se pune cîte o lingură din compoziţie dîndu-le formă. Se lasă pînă se rumenesc,apoi se întorc pe cealaltă parte.
pas 7. Se scot pe un prosop de hîrtie şi se lasă să se răcească.Se servesc atît calde,cît şi rece,ca o gustare,cu salată sau orice garnitură.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Vițel suculent la cuptor

Încă o cină delicioasă pentru cei leneși.
mai mult...Covrigei cu surpriză

O combinație dintre covrigi și pârjoale
mai mult...Gulas cu Carne de vita

O reteta traditionala ungureasca, care se prepara cu carne de vitel.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.