Pirjoale "Fiesta"

Pirjoale "Fiesta"

Autor :

Ingrediente

Piept de pui 1 buc.
Ouă 1-2 buc.
Cascaval tare 120 g
Făină de grâu 1 linguri
Sare și piper după gust
Bicarbonat de sodiu 1/3 lingurițe

Descriere

Pîrjoale delicioase şi uşor de pregătit...

Etapele de gătit

pas 1. Pieptul de pui se taie mărunt.

step1

pas 2. Caşcavalul se trece prin răzătoarea cea mică.

step2

pas 3. Se adaugă caşcavalul la carne,ouăle.

step3

pas 4. Se adaugă făina,bicarbonatul. Se pune sare şi piper după gust.

step4

pas 5. Se amestecă.

step5

pas 6. Se înfierbîntă uleiul în tigaie. Se pune cîte o lingură din compoziţie dîndu-le formă. Se lasă pînă se rumenesc,apoi se întorc pe cealaltă parte.

step6

pas 7. Se scot pe un prosop de hîrtie şi se lasă să se răcească.Se servesc atît calde,cît şi rece,ca o gustare,cu salată sau orice garnitură.

step7
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Prepeliţe Tabaca
Prepeliţe Tabaca

"Tabaca" (denumirea originală Tapaca) vine de la cuvântul "tap", ceea ce în limba georgiană înseamnă "tigaie".

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology