Platou "Brăduţ"

Platou "Brăduţ"

Autor :

Ingrediente

Cascaval 300 după gust
Struguri 500 după gust
Ardei gras galben 1 buc.

Descriere

Nu e o reţetă, e o modalitate de a aranja caşcavalul într-o formă mai neobişnuită, care sigur va impresiona oaspeţii.

Etapele de gătit

pas 1. Luaţi oricare trei feluri de caşcaval ce vă plac mai mult şi tăiaţi cubuleţe.

pas 2. Spălaţi strugurii şi uscaţii (ar fi bine să fie de cîteva feluri).

pas 3. Aranjaţi în rînduri (ca în poză), alternînd strugurii şi caşcavalul.

pas 4. În vîrful "braduţului" puneţi o steluţă, tăiată dintr-un ardei. Sărbători frumoase!

Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology