Ingrediente
Descriere
Va indemn sa pregatiti aceasta reteta simpla de prepelita la cuptor, o carne cat se poate de fina si savuroasa!
Etapele de gătit
pas 1. Prepelita se spala, se sterge cu-n servetel si se taie in jumatate.
pas 2. Se ung partile bine cu unt si se condimenteaza cu sare si piper negru macinat.
pas 3. Se aseaza prepelita intr-o tava tapetata cu unt. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptorul preincalzit pentru 30 min, la 200 grade Celsius. Dupa care se gateste inca 10 minute fara folie.
pas 4. Broccoli si ardeiul gras se curata, se taie si se fierb in apa cu putina sare cca 7 min. Dupa care ii stropim cu unt topit.
pas 5. Servim prepelita cu legume si sos rosu iute. Pofta buna sa aveti!
Adaugă comentariu
Comentarii
-
1Mariana,as pregati cu atita pofta caci sunt nemaipomenit de apetisante... doar ca nu le gasesc la noi Adăugat: 02.12.2015 06:13Răspuns
Reţete similare
Carne de porc "Acordeon"

Pregătită astfel, carnea de porc este perfectă atât pentru o masă de sărbătoare, cât şi pentru o zi obişnuită.
mai mult...Costițe de porc picante

Unul din cele mai rapide și sățioase feluri de mâncare, care poate fi preparat cât pentru o cină, atât și pentru...
mai mult...Chifteluțe italiene

Adorați oare și voi pastele așa cum le ador eu?)
mai mult...