Raci fierți

Raci fierți

Autor :

Ingrediente

Rac de râu 1.5 kg
Apă 3 l
Bere bruno 1.5 l
Mărar 1 buc.
Sare 4 linguri
Frunze de dafin 3 buc.
Piper negru boabe 8 buc.

Descriere

Cuvintele vor fi în plus, pur și simplu raci foarte apetisanți

Etapele de gătit

pas 1. Racii trebuie să fie neapărat vii, cu cei morți se poate intoxica puternic. Se spală minuțios, mai ales crusta și lângă piciorușe. Facem asta ca să evităm resturi de murdărie care vor putea da un gust neplăcut. Puteți să roadeți crusta cu o perie.

step1

pas 2. Apa și berea se toarnă într-o cratiță. Imediat ce fierbe, se adaugă toate condimentele. Scufundați racii câte unul. Imediat după asta puneți o legătură întreagă de mărari.

step2

pas 3. Se fierb 15 minute, apoi se stinge focul și se lasă încă pentru tot atâta. Se vor servi desigur fierbinți, la bere.

Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Ceapă marinată
Ceapă marinată

Ador ceapa în salate și la carne, însă gustul de după nu e dintre cele mai plăcute, nu mai vorbim despre aromă) Așa că...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology