Ingrediente
Descriere
Cuvintele vor fi în plus, pur și simplu raci foarte apetisanți
Etapele de gătit
pas 1. Racii trebuie să fie neapărat vii, cu cei morți se poate intoxica puternic. Se spală minuțios, mai ales crusta și lângă piciorușe. Facem asta ca să evităm resturi de murdărie care vor putea da un gust neplăcut. Puteți să roadeți crusta cu o perie.
pas 2. Apa și berea se toarnă într-o cratiță. Imediat ce fierbe, se adaugă toate condimentele. Scufundați racii câte unul. Imediat după asta puneți o legătură întreagă de mărari.
pas 3. Se fierb 15 minute, apoi se stinge focul și se lasă încă pentru tot atâta. Se vor servi desigur fierbinți, la bere.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Aperitive cu somon si crema de brinza
Idei de aperitive, usor de gatit , delicioase si cu un aspect rafinat !
mai mult...Salată de ciuperci în stil unguresc
Simplu și ușor de făcut, perfectă ca aperitiv pentru o masă festivă.
mai mult...Bruschete
Va prezint niste Bruschete ce va vor incanta cu gustul si aroma lor perfecta!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.