Ingrediente
Descriere
Delicoasă
Etapele de gătit
pas 1. Se separă albușurile de gălbenuşuri.
pas 2. Se mixează albuşurile cu zahărul până obţinem o masă cremoasă, densă. Apoi se adaugă gălbenușurile și se amestecă uşor.
pas 3. Se cerne deasupra făina și se amesecă într-o direcție.
pas 4. Se tapetează tava cu hârtie de copt și se unge un strat subţire de aluat.
pas 5. Se coace la 160 grade timp de 15 min.
pas 6. Se scoate din cuptor, se unge îndată cu gem și se rulează.
pas 7. Se toarnă glazura şi se decorează.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Gogoşi cu gem (de post)

Am făcut această minunăţie împreună cu Teodor care a rămas încîntat de "procesul pregătirii", dar şi de gustul ...
mai mult...Tartă cu mere ”Țvetaeva”

Nici nu-mi mai amintesc când am gustat această tartă pentru prima dată. Destul de simplă în preparare, din produse acc...
mai mult...Biscuiţi de ovăz

Biscuiţi moi, cu un gust intens de cereale...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.