Ingrediente
Descriere
O rețeta foarte ușoară și rapidă.
Etapele de gătit
pas 1. Punem carnea și ouăle la fiert. Carnea o tăiem bucăți mai mici ca să fiarbă mai repede. După care le tăiem mărunt.
pas 2. În timp cât fierbe carnea și ouăle, pregătim restul ingredintelor. Roșiile și ardeiul tăiem cubulețe, sărăm și lăsăm să se scurgă sucul. Mai puteți adăuga și cașcaval ras, verdeață (ceapă verde, pătrunjel, mărar).
pas 3. Întindem foile de lavaș pe un prosop, le ungem cu maioneză în strat subțire și punem toate ingredinetele pe rând, pe jumătate din suprafața lui. Cu ajutorul prosopului rulăm.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Gustare pentru copii "Cațeluș"

Deși nu sunt adeptă a mezelurilor în alimentația copiilor, uneori, mai "pacatuiesc" și eu, oferindu-le careva gustări. Acea...
mai mult...Varză marinată după receta găgăuză

Prima dată am gustat varza dupa această reteta într-un restaurant găgăuz. Este delicioasa, suculentă, se combină deosebit de...
mai mult...Struguri in ciocolata

Struguri inveliti in ciocolata ,un adevarat deliciu homemade !!!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.