Ingrediente
Descriere
Simplu și ușor de făcut, perfectă ca aperitiv pentru o masă festivă.
Etapele de gătit
pas 1. Curățim de coajă cepele. Spălăm morcovul și îl tocăm împreună cu ceapa eșalotă. Spălăm ciupercile, dacă sunt mari le tăiem jumătăți, dacă sunt mici le lăsăm întregi.
pas 2. Prăjim ceapa cu morcovul, când ceapa e translucidă adăugăm vinul, frunza de dafin, cimbrul și pasta de tomate (puțin diluată cu apă) și sucul de la jumătate de lămâie.
pas 3. Gătim timp de 2 min, până se evaporă puțin vinul, adăugăm ciupercile și ceapa perlă (întreagă), se lasă tigaia fără capac la foc mic, pentru 15 min (să se evapore apa care o vor lăsa ciupercile). Când ciupercile sunt gata, se lasă să se răcească și se pun în frigider până la servire.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Salată ”Cezar”

Există numeroase variante ale acestei salate. Eu l-am gustat în diverse localuri și adunând detalii am ajuns la un num...
mai mult...Salata cu spanac

Am descoperit anul acesta spanacul,crescut de moldoveni,fraged şi plin de vitamine. Vă propun o variantă de salată cu spanac proas...
mai mult...Ruladă din lavaș

O rețeta foarte ușoară și rapidă.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.