Ingrediente
Descriere
O salată prezentă la toate sărbătorile.
Etapele de gătit
pas 1. Toate legumele şi ouăle se fierb. Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Se dau toate prin răzătoare.
pas 2. Se aranjează tonul pe farfurie, zdrobindu-se cu o furculiţă. Tonul poate fi înlocuit cu oricare alt tip de peşte în ulei. Se presară cu ceapă(opţional).
pas 3. Peste stratul de ton se pune un strat de cartofi.
pas 4. Se unge cu maioneză.
pas 5. Urmează morcovul ras, urmat de maioneză.
pas 6. Apoi albuşurile+maioneză.
pas 7. Ultimul strat - gălbenuşurile. Se lasă la rece pentru cîteva ore. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Salată rusească "Shuba"
O salată ce nu lipseşte de pe mesele de sărbătoare nu doar în Rusia, dar şi la noi.
mai mult...Salata de Boeuf sau salata Olivie
Este greu să ne imaginăm masa de sărbătoare, dar mai ales cea de Revelion, fără tradiționala salată Olivie.
mai mult...Salată cu portocală şi bastonaşe de crab
Cît de ciudată n-ar părea combinarea ingredientelor din această salată, totuşi se obţine un gust neobişnuit cu note de citri...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.