Ingrediente
Descriere
O salată prezentă la toate sărbătorile.
Etapele de gătit
pas 1. Toate legumele şi ouăle se fierb. Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Se dau toate prin răzătoare.
pas 2. Se aranjează tonul pe farfurie, zdrobindu-se cu o furculiţă. Tonul poate fi înlocuit cu oricare alt tip de peşte în ulei. Se presară cu ceapă(opţional).
pas 3. Peste stratul de ton se pune un strat de cartofi.
pas 4. Se unge cu maioneză.
pas 5. Urmează morcovul ras, urmat de maioneză.
pas 6. Apoi albuşurile+maioneză.
pas 7. Ultimul strat - gălbenuşurile. Se lasă la rece pentru cîteva ore. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Salată cu ton

O salată frumoasă și ușor de preparat. Se va privi minunat pe masa de sărbătoare.
mai mult...Salată cu ton

E o reţetă de salată uşoară, care poate fi pregătită şi cu ton din conservă, dar va avea alt gust. Opţional, se pot adăuga şi o...
mai mult...Aperitiv "Rafaello"

O reţetă originală pentru iubitorii de mâncări picante.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.