Ingrediente
Somon 500 g
Sare himalaya 1 linguri
Descriere
O modalitate de a pregăti somonul sărat în condiţii casnice.
Etapele de gătit
pas 1. Fileul de somon se spală, se tapetează cu şerveţele de hârtie pentru a înlătura apa şi se presară cu sarea cu condimente. Opţional, se pot adăuga câteva crenguţe de rozmarin sau mărar. Se lasă pentru 24 de ore, după care poate fi consumată.
pas 2. Aşa arată sarea propriu-zisă pe care am folosit-o eu.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Tilapia la cuptor

Tilapia este un peste de apa dulce, cu un gust rafinat si fraged. Simplu de gatit si destul de nutritiv. Nu necesita nimic special...
mai mult...Supă de pește

Am încercat în Grecia și mi-a placut Doar că acolo erau mai mult de trei tipuri de pește
mai mult...Peste prajit cu Mujdei de Usturoi

O reteta traditionala de peste prajit, servit cu mujdei de usturoi si mamaliguta!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.