Ingrediente
Descriere
Vă recomand cu mare drag această tartă cu aluat fraged, de data aceasta cu legume și mozzarella.
Rețeta blatului o găsiți aici Rețeta blat
Etapele de gătit
pas 1. Pentru umplutură folosiți ce vă place si aveți în frigider. Pentru inspirație scriu ce am folosit eu - felii de roșii, ardei dulce, măsline, brocoli, șuncă, busuioc, mozzarella, 2 lingurițe ulei de măsline, toate condimentate cu oregano.
pas 2. Ungem tarta cu ou bătut. Coacem timp de 30-40 min la 180C sau pâna se rumenește frumos.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Paine cu seminte

Mirosul de paine calda din casa imi aduce mereu aminte de copilarie ,de casa parintilor si cea a bunicilor ...ador acele amintiri...
mai mult...Pateuri "Bombociki"

Pateuri Bombociki
mai mult...Pâine cu seminţe

O reţetă ce vă permite să schimbaţi gustul pâinii în dependenţă de tipul de seminţe folosit: de in, dovleac sau floare...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.