Ingrediente
Descriere
Un desert apreciat mult de adepţii bucătăriei italiene, dar tot atât de des discutată reţeta acestuia...
Etapele de gătit
pas 1. Albuşurile se bat spumă tare.
pas 2. Gălbenuşurile se bat cu zahărul pudră până acesta se topeşte.
pas 3. Se adaugă mascarponele. Se omogenizează.
pas 4. Compoziţia obţinută se încorporează atent în spuma de albuşuri.
pas 5. Se pregăteşte cafeaua. E nevoie de vreo 500 ml lichid. Tipul şi tăria cafelei o alegeţi după bunul plac. Adaugăm coniacul în cafea(dacă nu o să mănînce şi copiii). Apoi trecem biscuiţii rapid prin acest lichid. Nu exageraţi, se înmoaie foarte repede.
pas 6. Se aranjează pe un platou.
pas 7. Acoperim cu jumătate din cremă.
pas 8. Mai punem un strat de biscuiţi trecuţi prin cafea.
pas 9. Acoperim cu restul de cremă. Se dă la rece măcar pentru 3 ore, apoi se presară cu cacao (sau ciocolată rasă). Vă asigur - e delicios!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Cupcakes cu ciocolata!!!
Sunt perfecte pentru o zi de sarbatoare mai ales la zilele de nastre a copilasilor!!!
mai mult...Inele cu nuci
Nişte prăjiturele numai bune pentru sărbătorile ce vin.
mai mult...Prăjitură de ciocolată cu zmeură
O combinaţie extraordinar de delicioasă de ciocolată şi zmeură ce o să vă îmbunătăţească dispoziţia. Reţeta ornamentelor...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.