Ingrediente
Descriere
O reteta traditionala tarii noastre si fratilor de peste Prut. Simpla si delicioasa. Eu o mai numesc "Mancare de vara" !
Etapele de gătit
pas 1. Spalam ardeii si-i stergem cu-n prosop.
pas 2. Ardeii ii prajim intr-o tigaie bine incinsa, sau ii coacem in rola, cand se racesc ii curatim de coaja.
pas 3. Rosiile le spalam si le dam prin razatoare.
pas 4. Ceapa curatita si taiata cubulete sau julien. O tragem la tigaia incinsa cu putin ulei.
pas 5. Adaugam rosiile, care se gatesc intr-un ceaun cu ceapa putin aurie. ( cca 40 min ) Pina scade tot sucul rosiilor.
pas 6. Intr-un final adaugam ardeii curatiti si lasam la foc mic cam 10-15 min.
pas 7. Se serveste atit calda cit si rece. Pofta mare sa aveti!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Platou de legume
Platou de legume pentru masa de sărbătoare
mai mult...Ouă umplute
Varianta preferată de familia noastră.
mai mult...Brioșe cu crenvurști
Folosesc aceasta rețetă în special atunci când copiii ma tot bat la cap că vor crenvurști. Adaug câte o bucățică...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.