Ingrediente
Descriere
Top desert pentru gustul desăvârșit al compoziției de nucă de cocos, migdale sau alune!
Deși sunt adevărate ''bombe calorice'', merită să ne răsfățăm cu aceste bomboane delicioase (pentru mine favorite, atât cele cumpărate cu cremă fină și învelișul crocant, cât și cele pregătite acasa).
Bomboanele Raffaello pot fi servite și ca un aperitiv la fourchette.
Etapele de gătit
pas 1. Într-un vas amestecăm laptele praf, zahărul, fulgii de cocos și untul (dulce) la temperatura camerei.
pas 2. Adăugăm laptele condensat 50 ml, daca observați că se modelează greu atunci mai adaugați lapte până obțineți compoziția dorită. Dacă aveți un amestec prea moale, adaugați lapte praf în amestec cu fulgi de cocos ca să obțineți o compoziție perfectă.
pas 3. Modelăm biluțe cât mai rotunde, de marimea unei nuci sau mai mici (după preferință). Adaugăm câte o stafidă în mijloc. Puteți folosi și migdale, alune. Le rostogolim prin cocos, apoi le aranjăm pe un platou. Dacă observați că bomboanele sunt puțin uscate și nu se prind fulgii de cocos de ele, umeziși mâinile din când în când cu puțină apă.
pas 4. După ce am finisat de modelat bomboanele, le dam la frigider. Serviți alături de cei dragi cu o băutură (caldă sau rece) preferată. Să aveți poftă!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Fursecuri Trandafiri cu brînză
Dacă pîna acum biscuiții mei favoriți erau cei cu smîntînă, acum sunt "trandafiri cu brînză"
mai mult...Ruladă cu vişine
Scorţişoară şi vişine...armonie perfectă!
mai mult...Turtă de griș
O turtă delicioasă pe bază de griș. Este perfectă la dejun sau chindii pentru copii, dar și seara la ceai.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.