Ingrediente
Descriere
O salată colorată și aromată.
Etapele de gătit
pas 1. Marinăm pieptul de pui în o lingură de ulei de măsline, boia de ardei dulce, hamei suneli, sare, piper negru, după care le tăiem fâșii înguste și le prăjim pe tigaie.
pas 2. Crutoanele le facem din 4 felii de pâine tăiate cubulețe și le prăjim în tigaie cu un pic de ulei, din timp în ulei pisăm 2 căței de usturoi pe care îi scoatem când punem uleiul în tigaie, prăjim la foc mic și îi lăsăm să se rumenească frumos.
pas 3. Sosul îl pregătim din un gălbenuș de ou, o lingură de muștar, sare, un pic de lămâie și batem până se primește o compoziție asemenea maionezei, când se începe a îngroșa adăugăm o lingură de ulei de măsline (după preferință un cățel de usturoi pisat).
pas 4. Asamblarea o facem pe straturi, după preferință.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Salată de limbă și telină
O rețetă cu puține ingrediente și gustoasă.
mai mult...Salată "Mimoza"
O salată prezentă la toate sărbătorile.
mai mult...Salată ”Marea Roșie”
Atunci când salatele obișnuite din bețișoare de crabi devin plictisitoare, e timpul pentru această salată delicioasă, care ...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.