Pizza ”Capricioasa”

Pizza ”Capricioasa”

Autor :

Ingrediente

Aluat clasic de pizza 1 buc.
Ciuperci champinion 3 buc.
Suncă 30 g
Ardei Capia după gust
Branza de oaie 100 g
Mozzarella 50 g
Vinete cu usturoi 50 g

Descriere

Gustul veritabilei pizza italiana la Dumneavoastră acasă. Una din preferatele mele.

Etapele de gătit

pas 1. Pentru sos: usturoi – 1 cățel, ulei de olive – 1 lingură, iaurt – 100 gr, maioneză ușoară – 20 ml, sare, câteva picături de oțet.

pas 2. Pentru început pregătim aluatul. http://delicii.md/ro/retete/pizza-5050/

step2

pas 3. Apoi sosul: pisăm usturoiul și amestecăm bine cu ulei de olive.

step3

pas 4. Adăugăm iaurtul, sarea și oțetul.

step4

pas 5. Amestecăm și adăugăm maioneză.

step5

pas 6. Cu câteva zile în prealabil marinăm vânăta, o tăiem bucățele mici.

step6

pas 7. Întindem aluatul (eu am un blat subțire, însă pentru această pizza recomand un blat pufos).

step7

pas 8. Ungem cu sos.

step8

pas 9. Radem mozzarella.

step9

pas 10. Aranjăm umplutura.

step10

pas 11. Apoi presărăm cu brânză și întindem sosul deasupra.

step11

pas 12. Lăsăm la cuptorul preîncălzit până la 220 de grade pentru 20-25 de minute. Poftă bună!

step12
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Pelmeni
Pelmeni

O mâncare gustoasă și cunoscută în majoritatea țărilor, însă cu denumire diferită ca de exemplu colțunași cu car...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology