Ingrediente
Ciuperci champinion 200 g
Cascaval tare 100 g
Piept de pui fiert 200 g
Roșii 2 buc.
Maioneza după gust
Sare și piper după gust
Descriere
O salată simplă, accesibilă și delicioasă.
Etapele de gătit
pas 1. Pieptul de pui se fierbe și se taie cubulețe mici.
pas 2. Șampinionii se prăjesc.
pas 3. Ciupercile, cașcavalul și roșiile se taie. Se amestecă cu carnea. Se adaugă sare.
pas 4. Se adaugă maioneză și se amastecă.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Salată improvizată

O salată ușoară și delicioasă, asociată cu salata Caesar.
mai mult...Aperitiv "Rafaello"

O reţetă originală pentru iubitorii de mâncări picante.
mai mult...Broccoli si Fasole in Sos de Smantana

Stand intr-o zi la bucatarie, fiind in pana de idei si tot gandindu-ma "Ce prepar astazi?", am facut un experiment in urma caruia...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.