Ingrediente
Ciuperci champinion 200 g
Cascaval tare 100 g
Piept de pui fiert 200 g
Roșii 2 buc.
Maioneza după gust
Sare și piper după gust
Descriere
O salată simplă, accesibilă și delicioasă.
Etapele de gătit
pas 1. Pieptul de pui se fierbe și se taie cubulețe mici.
pas 2. Șampinionii se prăjesc.
pas 3. Ciupercile, cașcavalul și roșiile se taie. Se amestecă cu carnea. Se adaugă sare.
pas 4. Se adaugă maioneză și se amastecă.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Salată de limbă și telină
O rețetă cu puține ingrediente și gustoasă.
mai mult...Salata "Monaco"
O salată uşor de făcut şi mai uşor de mîncat...
mai mult...Ciuperci marinate
O gustare minunata pentru orice ocazie,care poate fi consumata curent sau pastrata la borcan pina la doua-trei luni la frigider. S...
mai mult...



Nu există comentarii încă. Fii tu primul.