Ingrediente
Descriere
O salată prezentă la toate sărbătorile.
Etapele de gătit
pas 1. Toate legumele şi ouăle se fierb. Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Se dau toate prin răzătoare.
pas 2. Se aranjează tonul pe farfurie, zdrobindu-se cu o furculiţă. Tonul poate fi înlocuit cu oricare alt tip de peşte în ulei. Se presară cu ceapă(opţional).
pas 3. Peste stratul de ton se pune un strat de cartofi.
pas 4. Se unge cu maioneză.
pas 5. Urmează morcovul ras, urmat de maioneză.
pas 6. Apoi albuşurile+maioneză.
pas 7. Ultimul strat - gălbenuşurile. Se lasă la rece pentru cîteva ore. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Salată în straturi cu fasole, șuncă, roșii ș...

Salată delicioasă și ușoară, perfectă pentru masa de Anul Nou.
mai mult...Salată verde

Salată ușoară de primăvară.
mai mult...Ciuperci marinate

O gustare minunata pentru orice ocazie,care poate fi consumata curent sau pastrata la borcan pina la doua-trei luni la frigider. S...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.