Ingrediente
Descriere
Este un biscuite simplu, dar extrem de gustos, pentru timpul de iarnă, aromat, de casă și fin…prin casă se simte aromă de vanilie și brânză, deși acolo nici nu este.
Etapele de gătit
pas 1. Untul înmuiat se pisează cu zahăr, se adaugă ouăle, se amestecă intens și se adaugă smântâna. Se adaugă proporționat făina și se amestecă cu praf de copt. Dacă aluatul este prea lipicios, se mai adaugă făină. Aluatul trebuie să fie moale, dar să nu să se lipească prea tare de mâini. Se învelește în peliculă și se pune pentru câteva ore la frigider.
pas 2. Se întinde un blat, cu grosimea de 0,5 cm și se decupează biscuiții.
pas 3. Se coc până la 20 de minute, la temperatura de 180 C.
pas 4. La dorință se presoară cu zahăr vanilat. Biscuiții nu trebuiesc gătiți până la o culoare închisă, pentru a-și păstra finețea. Să nu vă sperie faptul că biscuiții sunt pal. Dacă îi întorci, partea de jos al biscuiților are o culoare mai maronie. Eu iubesc să mănânc acești biscuiți a doua zi, atunci ei sunt moi și foarte-foarte fini.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Budincă ”Ca la grădiniță”
Bucatele din copilărie au o magie aparte. Cândva budinca de brânză mi se părea cel mai delicios desert din lume. Iar a...
mai mult...Gogoși pufoase cu brânză
Vă propun, o rețetă de gogoși pufoase și foarte gustoase cu brânză de vaci, de pe vremea bunicilor. Bunica mereu ne aștep...
mai mult...Turtă cu scorțișoară
Nu pot să ocolesc copturile cu scorțișoară) E o nostalgie pentru copilărie, când era o mini-brutărie în care cocea...
mai mult...




получилось очень вкусно
Adăugat: 10.03.2016 11:44